Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 26g6.3kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Juusto, keskiarvo 5.2g18kcal1.3g0g1.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Voi 60% rasvaa 2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g105kcal6.2g4.8g6g2g
Valittu annoskoko66g53kcal3.1g2.4g3g1g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal1.6g1.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.7g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378