Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.3g1.6g0g
Piimä AB Acidophilus Valio16g8.3kcal0.5g0.7g0.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g84kcal4.4g6g4.6g0g
Valittu annoskoko66g42kcal2.2g3g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal1.1g1.5g1.2g0g
Arvot/100g100g64kcal3.3g4.6g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226