Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 28g43kcal5.4g0g2.4g0g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Punaviini 4.7g3.3kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g109kcal11.4g2.2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko66g55kcal5.7g1.1g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g27kcal2.9g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.7g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260