Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g43kcal5g0g2.5g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 2.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g141kcal10.6g4.6g8.2g1.4g
Valittu annoskoko66g70kcal5.3g2.3g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g35kcal2.7g1.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.1g3.5g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883