Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali37g7.7kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Aurajuusto2.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g153kcal7.6g3.6g12g1.6g
Valittu annoskoko66g77kcal3.8g1.8g6g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g38kcal1.9g0.9g3g0.4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072