Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Nakki, keskiarvo 13g31kcal1.5g0.2g2.8g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g34g10kcal0.5g1.5g0.1g0.8g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g8.9g4kcal0g1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g8.9g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.7g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g128kcal4.4g6.4g9.2g1.6g
Valittu annoskoko66g64kcal2.2g3.2g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g32kcal1.1g1.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g97kcal3.3g4.9g7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190966