SBD jauheliha-juustopötköt

Sekoita ainekset, mausta.

Muotoile pötkyjä ja laita sisään juustosiivu, ummista.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 50g74kcal10.7g0g3.4g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Juusto, mozzarella 7.8g20kcal1.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g207kcal26g0.2g11.2g0g
Valittu annoskoko66g104kcal13g0.1g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal6.5g0.1g2.8g0g
Arvot/100g100g157kcal19.7g0.2g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231227