Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)10g37kcal1.4g6.8g0.3g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow21g17kcal0.9g2.7g0.2g0.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g13g14kcal0.4g0.4g1.3g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g218kcal13.4g19.8g9.4g2.4g
Valittu annoskoko66g109kcal6.7g9.9g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g55kcal3.4g5g2.4g0.6g
Arvot/100g100g166kcal10.2g15g7.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390