Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta2.9g7.9kcal0.2g1.4g0.1g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.7g6.3kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%10g6.2kcal0.3g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g43kcal4.9g0g2.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Basilika, tuore5.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g5.2g18kcal1.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g180kcal15.2g8g9.2g1.2g
Valittu annoskoko66g90kcal7.6g4g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g45kcal3.8g2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.1g7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159