Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g292g59kcal1.7g11.1g0.9g4.1g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Limemehu (Tymbark), annos 100g83g40kcal0.1g10g0.1g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl11g98kcal0g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g533kcal8g64.8g25.8g12.2g
Valittu annoskoko650g266kcal4g32.4g12.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna325g133kcal2g16.2g6.5g3.1g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314