Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g320g77kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g8g66kcal0g0g8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g391kcal10g44.4g18g22.8g
Valittu annoskoko650g196kcal5g22.2g9g11.4g
Annoskoko puolitettuna325g98kcal2.5g11.1g4.5g5.7g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886