Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 38g29kcal5g0.4g0.2g2.6g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g139kcal0g0g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 366g1255kcal37.3g255.9g4.4g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g2844kcal84.6g512.6g40.6g30.8g
Valittu annoskoko650g1422kcal42.3g256.3g20.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna325g711kcal21.2g128.2g10.2g7.7g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049