Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3197g767kcal38.4g108.7g6.4g67.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1865g522kcal11.2g111g3.7g46.6g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g80g655kcal0g0g79.9g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6.7g11kcal0.5g2.1g0g0g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13000g3912kcal100.2g443.6g180g227.4g
Valittu annoskoko6500g1956kcal50.1g221.8g90g113.7g
Annoskoko puolitettuna3250g978kcal25.1g110.9g45g56.9g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886