Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 70g274kcal1.5g1.5g29.6g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g18g11kcal2.5g0.5g10.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohi meri, filee 352g582kcal58.9g0g38.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 76g252kcal1.5g2.3g26.7g0g
Kananmuna omega59g76kcal7.7g0.2g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Soijajauho rasvainen 8.8g41kcal3g2.1g2.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g2507kcal151.6g19g225.4g3.8g
Valittu annoskoko651g1253kcal75.8g9.5g112.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna326g627kcal37.9g4.8g56.4g1g
Arvot/100g100g193kcal11.6g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270653