Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g140g168kcal25.2g2.4g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium88g306kcal14.9g56g1.9g5.2g
Flora ruoka kevyt & paksu88g53kcal0.9g3.9g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g1451kcal89.4g164g46.4g12.6g
Valittu annoskoko651g726kcal44.7g82g23.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna326g363kcal22.4g41g11.6g3.2g
Arvot/100g100g112kcal6.9g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094