Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1430g1089kcal26.9g221.7g2.9g14.3g
Parsakaali (Pirkka)900g270kcal41.4g18g2.7g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10g24kcal0.5g4.2g0.5g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g250g838kcal55g0.8g70g0g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13020g4613kcal256g520.2g153.4g39.4g
Valittu annoskoko6510g2307kcal128g260.1g76.7g19.7g
Annoskoko puolitettuna3255g1153kcal64g130.1g38.4g9.9g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056