Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen167g33kcal1g6.3g0.5g2.3g
Tuorekurkku, annos 50g258g103kcal1.5g3.6g0.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow94g94kcal21.5g0g0.9g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g134g214kcal22.7g0.1g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g888kcal93.4g20g30.2g4.6g
Valittu annoskoko652g444kcal46.7g10g15.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna326g222kcal23.4g5g7.6g1.2g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533