Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)56g186kcal3.8g45g0.2g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Herne, pakaste (rainbow)75g64kcal4.5g11.2g0g2.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g11g7.3kcal0.8g1g0.1g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)116g144kcal25.6g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g1031kcal76.2g142g18.8g15.2g
Valittu annoskoko653g516kcal38.1g71g9.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna326g258kcal19.1g35.5g4.7g3.8g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317