Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 292g53kcal1.6g7.3g1.2g2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g167g33kcal2.2g5g0.3g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Emmental, mustaleima17g68kcal4.8g0g5.3g0g
Herkkusieni säilyke 142g24kcal3g0.3g0.4g3.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g838kcal23.8g26g68.2g10.8g
Valittu annoskoko652g419kcal11.9g13g34.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna326g210kcal6g6.5g17.1g2.7g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087