Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g338g609kcal83.2g9.8g26g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g225g271kcal6.3g11.5g22.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g17g19kcal0.1g3.9g0g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2036kcal181.4g57.2g119.8g4g
Valittu annoskoko653g1018kcal90.7g28.6g59.9g2g
Annoskoko puolitettuna326g509kcal45.4g14.3g30g1g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117