Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g150g26kcal2.9g3.2g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g68g189kcal12.8g0g14.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g34g304kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2421kcal138.4g17.2g200.2g4.2g
Valittu annoskoko652g1210kcal69.2g8.6g100.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna326g605kcal34.6g4.3g50.1g1.1g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492