Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g208g83kcal1g25g0.4g0g
Juuressose Pirkka 500g208g83kcal1.5g18.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g557kcal12.6g88g22.2g0.4g
Valittu annoskoko652g279kcal6.3g44g11.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna326g139kcal3.2g22g5.6g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522