Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka98g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Porkkana 135g44kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.7g12kcal0g3g0g0g
Sinappi 3.7g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g3.7g6.4kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g75g23kcal0.7g3g0.2g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g509kcal11.8g60.2g18.8g19.2g
Valittu annoskoko652g255kcal5.9g30.1g9.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna326g127kcal3g15.1g4.7g4.8g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091