Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee450g549kcal94.4g0g18g0g
Osterikastike, Blue Dragon67g82kcal2.3g18.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g13.8g0g0.2g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%112g180kcal3g3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g1752kcal200.6g72.4g70g1.4g
Valittu annoskoko653g876kcal100.3g36.2g35g0.7g
Annoskoko puolitettuna326g438kcal50.2g18.1g17.5g0.4g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.5g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312