Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 90g91kcal1.2g4.4g7.4g1.5g
Linssi, vihreä, go green191g645kcal55.4g108.8g1.9g58.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g191g201kcal15.3g26.7g3.8g19.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g96g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g56g65kcal3.4g2.8g4.5g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g2429kcal154.2g300.2g75g162.8g
Valittu annoskoko653g1215kcal77.1g150.1g37.5g81.4g
Annoskoko puolitettuna326g607kcal38.6g75.1g18.8g40.7g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506