Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 144g36kcal0.7g6g0.3g2.7g
Nauris 106g29kcal1.1g4.5g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 219g39kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 38g112kcal6.7g0.4g9.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu94g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g54kcal1.6g10.9g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1305g797kcal44.2g58.8g39.2g14.6g
Valittu annoskoko653g399kcal22.1g29.4g19.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna326g199kcal11.1g14.7g9.8g3.7g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713