Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen1670g334kcal10g63.5g5g23.4g
Tuorekurkku, annos 50g2579g1031kcal15.5g36.1g2.6g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow935g935kcal215.1g0g9.4g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1336g2138kcal227.1g1.3g133.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g8877kcal935.4g201.8g301.2g46.8g
Valittu annoskoko6520g4438kcal467.7g100.9g150.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna3260g2219kcal233.9g50.5g75.3g11.7g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533