Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4000g3238kcal62.8g673.2g2g120g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13040g8141kcal162.6g1471.8g118g255g
Valittu annoskoko6520g4070kcal81.3g735.9g59g127.5g
Annoskoko puolitettuna3260g2035kcal40.7g368g29.5g63.8g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920