Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)243g24kcal3.6g0g1.5g206.3g
Ruisjauho Pirkka1941g5921kcal188.3g1184.3g38.8g291.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1052g3365kcal145.1g609.9g33.7g131.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g324g453kcal45.3g45.3g11g155.3g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g49g194kcal0g48.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2831g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g89g320kcal40g35.6g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g20556kcal844.6g3847.2g180.6g1568.4g
Valittu annoskoko6528g10278kcal422.3g1923.6g90.3g784.2g
Annoskoko puolitettuna3264g5139kcal211.2g961.8g45.2g392.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040