Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3204g1244kcal14.1g217.9g16g83.3g
Kananmuna kuoreton 1762g2514kcal220.3g5.3g180.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g40g22kcal2.4g1.2g0.8g40g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g801g4806kcal192.2g52.9g432.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl721g6488kcal0g0g720.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g30147kcal858g554.6g2701.6g246.6g
Valittu annoskoko6528g15073kcal429g277.3g1350.8g123.3g
Annoskoko puolitettuna3264g7537kcal214.5g138.7g675.4g61.7g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794