BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)5325g10117kcal798.7g42.6g745.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka533g437kcal18.1g101.2g5.3g5.3g
Soijakastike 373g225kcal19.3g35.4g0.3g0g
Hunaja 213g704kcal1.1g172.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu85g89kcal6.7g13.9g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g23141kcal1687.8g730.4g1503g14.2g
Valittu annoskoko6528g11570kcal843.9g365.2g751.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna3264g5785kcal422g182.6g375.8g3.6g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811