Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g2140g1391kcal70.6g96.3g83.5g0g
Kananmuna kuoreton 1177g1679kcal147.1g3.5g120.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g3211g11173kcal112.4g2600.5g32.1g96.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g28486kcal660.2g5400.6g472.6g192.6g
Valittu annoskoko6528g14243kcal330.1g2700.3g236.3g96.3g
Annoskoko puolitettuna3264g7122kcal165.1g1350.2g118.2g48.2g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483