Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi361g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g60g18kcal0.6g3.2g0.2g1.4g
Herne 60g41kcal3g5.6g0.2g1.9g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g120g90kcal4.9g15g1g0g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g330kcal18.4g51.4g3g10.4g
Valittu annoskoko654g165kcal9.2g25.7g1.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna327g83kcal4.6g12.9g0.8g2.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436