Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 201g245kcal42.7g0g8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g393g138kcal7.1g25.2g0.8g12.6g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon13g16kcal0.4g3.5g0g0g
Soijakastike 32g19kcal1.6g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g1112kcal103.6g63.4g49g25.2g
Valittu annoskoko655g556kcal51.8g31.7g24.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna327g278kcal25.9g15.9g12.3g6.3g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359