Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio251g225kcal11.3g12.5g15g0g
Paprika vihreä 63g13kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Sinappi 13g17kcal0.5g1.8g0.8g0.2g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1322kcal95.6g35.8g88.6g5.2g
Valittu annoskoko655g661kcal47.8g17.9g44.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna328g330kcal23.9g9g22.2g1.3g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251