Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 250g111kcal1.8g15.6g0g15g
Porkkanaraaste 200g250g68kcal1.5g13.3g0.5g6.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g150g585kcal0g147g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g5.5g33kcal0.4g3.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1311g1594kcal7.4g358.2g4.8g42.6g
Valittu annoskoko656g797kcal3.7g179.1g2.4g21.3g
Annoskoko puolitettuna328g399kcal1.9g89.6g1.2g10.7g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669