Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 39g152kcal15.2g18.2g0.9g4g
Kaali, valkokaali183g39kcal2.2g6.2g0.4g3.8g
Sipuli (käsittelemätön)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g433kcal36.8g58.8g3g19.4g
Valittu annoskoko656g216kcal18.4g29.4g1.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna328g108kcal9.2g14.7g0.8g4.9g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437