Kevyt makaronilaatikko (10% nauta, 0% maito, ei juustoa)

Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta.

Kuori ja hienonna iso sipuli.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, lisää sipuli ja kuullota.

Mausta seos 1/2 tl suolaa, ripauksella valkopippuria ja 1tl paprikajauhetta.

Kaada uunivuoan pohjalle puolet makaroneista, väliin jauhelihaseos, päälle loput makaronit.

Sekoita 3 kananmunaa ja 7 dl maitoa, lisää seokseen 1 tl suolaa ja 1 rkl kuivattua lipstikkaa (ei löytynyt ruoka-ainehausta).

Kaada neste vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa tunti.

Tarjoa ketsupin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn Paras (keittämätön)1442g5046kcal190.3g990.4g30.3g46.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1442g2393kcal273.9g0g144.2g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Kananmuna kuorineen punnittu667g840kcal73.3g2g60g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2523g672kcal83.3g78.2g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 7.2g23kcal1.1g1.3g0.9g2.7g
Valkopippuri 3.6g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g18211kcal1256.4g2190g472.8g114.8g
Valittu annoskoko6552g9105kcal628.2g1095g236.4g57.4g
Annoskoko puolitettuna3276g4553kcal314.1g547.5g118.2g28.7g
Arvot/100g100g139kcal9.6g16.7g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371239