Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1261g315kcal12.6g61.8g2.5g31.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 1751g1253kcal31.9g252.7g3.5g18.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl876g1051kcal29.8g31.5g87.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1401g2381kcal266.1g0g140.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g10311kcal692.4g714.2g485.8g106.4g
Valittu annoskoko6552g5155kcal346.2g357.1g242.9g53.2g
Annoskoko puolitettuna3276g2578kcal173.1g178.6g121.5g26.6g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759