Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 2500g1113kcal18.3g156.3g0g150g
Porkkanaraaste 200g2500g675kcal15g132.5g5g62.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1500g5850kcal0g1470g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g55g332kcal3.7g32g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13110g15940kcal74g3581.6g48.4g425g
Valittu annoskoko6555g7970kcal37g1790.8g24.2g212.5g
Annoskoko puolitettuna3278g3985kcal18.5g895.4g12.1g106.3g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669