Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow175g613kcal14g136.5g1.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1313g2917kcal162.8g284.4g125.2g10.4g
Valittu annoskoko656g1459kcal81.4g142.2g62.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna328g729kcal40.7g71.1g31.3g2.6g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728