Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1600g160kcal9.6g27g1.6g11.2g
Tomaatti 2000g455kcal11.2g69g6g28g
Paprika keltainen 1360g410kcal12.8g69.4g2.7g27.2g
Fetajuusto Apetina 8 %800g1200kcal128g0g64g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g800g2120kcal224g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g8690kcal771.2g330.8g420.6g132.8g
Valittu annoskoko6560g4345kcal385.6g165.4g210.3g66.4g
Annoskoko puolitettuna3280g2173kcal192.8g82.7g105.2g33.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720