Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1304g4434kcal169.5g880.2g22.2g69.1g
Kurpitsansiemen, Risetti602g3394kcal108.3g252.8g216.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 401g2705kcal107.8g27.7g232.7g49.4g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g241g1565kcal36.1g36.1g156.5g0g
Hasselpähkinä 401g2584kcal56.6g13.6g244.7g70.2g
Pellavansiemen kokonainen 201g1014kcal39.7g2g84.1g53g
Auringonkukansiemen 401g2383kcal92.3g50.6g198.6g24.1g
Vesi3009g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g36157kcal1220.6g2526g2311g531.6g
Valittu annoskoko6560g18079kcal610.3g1263g1155.5g265.8g
Annoskoko puolitettuna3280g9039kcal305.2g631.5g577.8g132.9g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305