Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 794g220kcal9.4g32.2g1.6g16.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g245g69kcal1.5g14.6g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g600g1140kcal96g3g84g0g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka137g34kcal1.2g6.3g0.5g2.6g
Lehtiselleri 41g5.2kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g695g417kcal10.4g90.3g0.7g6.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13136g3816kcal240.2g301.6g175.2g67g
Valittu annoskoko6568g1908kcal120.1g150.8g87.6g33.5g
Annoskoko puolitettuna3284g954kcal60.1g75.4g43.8g16.8g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472