Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g281g366kcal2.8g2.8g2.8g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g17g64kcal0.2g15.5g0.1g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1162kcal11.2g67g23.2g8.6g
Valittu annoskoko657g581kcal5.6g33.5g11.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna329g291kcal2.8g16.8g5.8g2.2g
Arvot/100g100g88kcal0.9g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026