Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Kaali, valkokaali299g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1315g455kcal42.2g23.4g20.6g13.2g
Valittu annoskoko658g227kcal21.1g11.7g10.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna329g114kcal10.6g5.9g5.2g3.3g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271