Karpin feta-jauhelihapyörykät

Sekoita jauhelihan joukkoon kananmuna, pieneksi pilkottu puolikas chili paprika (tai 1 tl chili jauhetta), puserrattu valkosipuli, suolaa hitunen, koska feta suolaista.

Sekoita takinaksi.

Ota sormin pieniä palloja takinasta ja pyörittele pieniksi lihapulliksi.

Laita jokaisen lihapullan sisään kuutio tai kaksi fetajuustoa.

Paista pannulla pienellä lämmöllä voissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.

Jos haluat vaihtelua, voi sisään laittaa myös esim.

nokareen vuohenjuustoa tai parmesaanilastuja.

Tarjoa vaikka valkosipulilla maustetun turkkilaisen jugurtin tai creme fraishen
kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4804g7975kcal912.8g0g480.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g120g125kcal9.5g19.6g0.7g2.4g
Chili paprika punainen270g108kcal5.4g24.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 721g905kcal79.3g1.9g65g0g
Voi, 1 tl, 5 g180g1315kcal1.8g1.8g144.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 480g1092kcal67.3g8.2g86.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g23040kcal2152.2g111.6g1553.4g4.8g
Valittu annoskoko6576g11520kcal1076.1g55.8g776.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna3288g5760kcal538.1g27.9g388.4g1.2g
Arvot/100g100g175kcal16.4g0.8g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211918