Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 3995g3337kcal50.7g171g254.5g88.3g
Jauheliha, sika-nauta 1598g3539kcal279.7g0g271.7g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Kananmuna 50g(kpl)400g503kcal43.9g1.2g36g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g539kcal0g0g59.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g16987kcal774.6g408.4g1330.8g193.2g
Valittu annoskoko6576g8493kcal387.3g204.2g665.4g96.6g
Annoskoko puolitettuna3288g4247kcal193.7g102.1g332.7g48.3g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064