Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g279g1285kcal16.8g125.7g81g2.8g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)168g75kcal0.5g17.6g0.2g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g140g237kcal10.1g22.3g11.9g1.4g
Sokeri 30g120kcal0g29.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g3555kcal65.2g390.6g194.8g8.4g
Valittu annoskoko658g1778kcal32.6g195.3g97.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna329g889kcal16.3g97.7g48.7g2.1g
Arvot/100g100g270kcal5g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232509