Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 439g470kcal101.3g0g6.6g0g
Currytahna punainen35g91kcal0.7g3.2g8.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]149g503kcal17.9g0g55.2g0g
Aurajuusto35g119kcal7g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g2368kcal253.8g6.4g160.8g0g
Valittu annoskoko658g1184kcal126.9g3.2g80.4g0g
Annoskoko puolitettuna329g592kcal63.5g1.6g40.2g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996